Kokakunst
Ann Villoman
Väga heas seisus NAGU UUS raamat
9,00 €
256-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat, Kunst 1996
Raamatu eesmärgiks on anda mitmesugust teavet toiduainetest, toitudest, nende nimedest ja sellest, millest neid valmistatakse, samuti toiduvalmistamise põhiviisidest, toitude maitsestamisest ning sobivate lisandite ja jookide kasutamisest.
Et raamatus tutvustatakse kogu maailmas levinud toite, siis on nimed antud lisaks eesti keelele ka algkeeles. Kuna aga toitlustamise rahvusvaheliseks keeleks on prantsuse keel, siis enamik nimetusi on prantsuse keeles.
- Aiandus, kodu ja aed
- Ajalugu, elulood, poliitika
- Eesti kirjandus, romaanid
- Ehitus, tehnika, elektroonika
- Esoteerika, eneseabi, religioon
- Fotograafia, filmitehnika
- Kalandus, jahindus, mesindus
- Käsitöö, õmblemine
- Kokandus, toitumisviisid
- Kunst, kultuur, muusika
- Laste- ja noortekirjandus
- Loodus, zooloogia, bioloogia
- Luuletused, näidendid, poeemid
- Majandus, äri, õigus
- Meditsiin, tervis, ravimine
- Õppekirjandus, õpikud
- Põllumajandus, loomakasvatus
- Psühholoogia, pedagoogika
- Reisimine, reisijuhid, reisikirjad
- Sport ja harrastused
- Teaduslikud teosed, filosoofia
- Teatmeteosed, sõnaraamatud
- Väliskirjandus, romaanid
- Varia, muud teemad